Thursday, March 5, 2009

10 things i hate about you.. er.

saja nak rhyme dgn lagu miley cyrus "7 things i hate about you". luls.

10 things about the person who tagged me:

a-rape
http://www.berryz-switchon.net/klise/

1. chubby. luls.

2. kelisa hensem wpon sep. hahah. ada skrin lcd tu.

3. kaki gadget.

4. laptop tukun yng popular. skang da tuka

5. orang pertama aku kua gath #h!p dgn lobo. aku ingat lobo dak rm sbb pki jaket medtek luls

6. sep dgn koleksi. kene merayu baru dpt. contoh: 'lagu BK' yang ada senaman2 n klisabra

7. ayat lapik2 baekk punya. master segala sarcasm. hahahah

8. skendel beliau? bwahahahaha sampai skang xmoh ngaku. dem.xabeh2 ngaku ade skendel dgn aibon.

9. dewa stadi. tiap2 kali aku g bilik dia, mesti tgh stadi.

10. mcm bersosial, tapi selalu jln sorang2 layan ipod.


don
http://donsyed.blogspot.com/

1. kurus kering. rasa kesian pn ada.

2. terpisah dengan kembar beliau dari timor leste sejak kecik lagi. xsangka leh jumpak kat utp

3. cuba mencari perhatian dengan mencipta kontroversi, tapi gagal. wahahah.

4. tiap2 hari bergaduh dgn awek (exaggaration je). tapi begaduh pagi, tghr kang makan sama2 gak. luls. cam laki bini. suwit.

5. kaki flirt nombor satu. awek orang pon dia bantai flirt. patut ar bini marah. lol.

6. pemikiran educated. seronok tol diskusi. esp kalo idea dia bertentangan dgn apa yang ko rasa

7. sang disisihkan. bukan sengaja pun, tapi mmg tersisih. time orang takde aktif bebel lam cenel. time orang nk ajak kuar, takde. sian...

8. bersemangat tol benda2 collectibles ni. contoh: magic the gathering.

9. trademark: cap. tak tuka2 dari pondesen. panas ke, ujan ke, aircond ke, duk pakai cap tu jela. nak cover rambut hensem ke bang. hahah

10. sampai skang aku tak tau kancil yang dia bwk tu dela punya ke dia punya. hentam sajala.

---

ok done. skang nk komen tag syed:

#1b describe 10 things about the person who tag u (Ropi)

1. Physically outgrown. =P
nokomen.

2. Bold and blunt.
ouch. most of the people close to me have known about this. jgn la cepat terasa ek. im a direct person, unintentionally. tapi kalo nk tego, mostly ill do it using sarcasm. hahah

3. Spammer for attention.
ye tak ye jugak.luls.

4. Bad luck with the ladies.
..
correction. yang betul2 aku penah ngorat sorang je. len2 tu flirt men2 je. hahah. sbb aku tau ukur baju di badan sendiri XD

5. Caring yet try to act as care-not.
omg.

6. A great discussions partner for any heavy discussions I would like to have from time to time.
at times, outspoken. too much, in fact. to the point of being annoying.

7. Fashion-less.
XD

8. Accept criticism openly.
know yourself in other's perspective. often the bitterest of pills is the best medicine.

9. A good followers/ workers.
a great leader is a good follower.

10. I see him as I see myself in a mirror. (well, maybe he is better)
cubaan membodek nampak. hahah.

2 comments:

klise said...

lulz tak pasan aku kene tag sini... sori r bai... bz nak bloghop.. aritu rasanyer cam ko kater taknak proceed lagik...

1. chubby. luls. --> aku da kurus 30 gram sekian....

2. kelisa hensem wpon sep. hahah. ada skrin lcd tu. --> sep ke? aku raser kalo wat poll cam slalu jer aku kuar ngan dak2 cenel... ko jer yang scam in in pastu tetiba senyap

3. kaki gadget. --> kaki aku berbulu r... takder gejet pong

4. laptop tukun yng popular. skang da tuka --> kerna laptop tukun tuh r macam2 mender aku terlibat.... laptop baru ni cam takder produk langsung

5. orang pertama aku kua gath #h!p dgn lobo. aku ingat lobo dak rm sbb pki jaket medtek luls --> hahaha ni aku akan komen kat pengreply-an tag ko

6. sep dgn koleksi. kene merayu baru dpt. contoh: 'lagu BK' yang ada senaman2 n klisabra --> aku tak sep kot.... slalu jer stream... 165.0.9.21:8080 yer~

7. ayat lapik2 baekk punya. master segala sarcasm. hahahah --> aku inesen kot... sampai hati ko tuduh aku macam2

8. skendel beliau? bwahahahaha sampai skang xmoh ngaku. dem.xabeh2 ngaku ade skendel dgn aibon. --> betul aku berskendel ngan aibon...

9. dewa stadi. tiap2 kali aku g bilik dia, mesti tgh stadi. --> celah maner... pura2 stadi jer tu... kater scammer

10. mcm bersosial, tapi selalu jln sorang2 layan ipod. --> jalan sorang2? hahaha perkataan jalan tuh jer da taboo kot... aku anti-sosial r.. duk bilik temankan kirua layan porn jer

yatie said...

hahhaha lawak gle syed kurus kesian pon ade?jmp kembar kat utp???hahhaha..jahat ropi!